Den Helder

Nieuwe app geeft overzicht wmo taxiritten

Advertentie:

Den Helder – Gemeente Den Helder heeft een app ontwikkeld voor Wmo taxivervoerders. Met de app kunnen zij hun klanten goed informeren over het aantal nog beschikbare taxiritten.

De Wmo taxivervoerders hebben via een app goed overzicht van het aantal al gereden ritten en het aantal nog te benutten ritten. Hierdoor weten klanten precies waar zij aan toe zijn en kunnen de ritten nog beter gepland worden.

Bij het instappen in de taxi kan de klant de taxichauffeur vragen hoeveel ritten nog kunnen worden gereden. Ook kan de klant nog steeds contact opnemen met de gemeente om hiernaar te vragen. Dat kan via telefoonnummer 140223.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

2 reacties

  1. Dit is een app die alleen voor de taxi chauffeurs is. Wellicht handig om dat er bij te vermelden. Anders gaan de gebruikers van de taxipas in de playstore zoeken naar iets dat ze niet kunnen vinden

    1. Het staat er wel, maar wat lastig omschreven. Ik kreeg al een vraag van mijn vrouw of ik die app voor haar kon zoeken.

Wellicht ook interessant

Back to top button