Overige

Online sollicitatieworkshops bij KopGroep Bibliotheken

Den Helder – KopGroep Bibliotheken organiseert samen met Verhelder Talent een serie van zes online workshops voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan. Deelname is gratis. De bijeenkomsten zijn te volgen op donderdagmorgen van 9.30 tot 12.00 uur. De eerste workshop is 12 november en heeft als thema: Waar vind ik werk?

De allereerste stap bij solliciteren is het vinden van de juiste vacature. Tegenwoordig staan de meeste vacatures online en daar de weg vinden is niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. Op 12 november worden de belangrijkste online vacaturebanken besproken. Tijdens de eerste workshop wordt ook stilgestaan bij de recente ontwikkelingen op de arbeidsmarkt ten gevolge van het coronavirus, zaken die op de langere termijn invloed zullen hebben op de banen van de toekomst.

Verhelder Talent is actief op het gebied van loopbaan, solliciteren en carrièreswitch. Joyce van der Poel en Veronique Wanst delen hun passie voor de juiste persoon op de juiste plek. Beiden hebben jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling waar ‘de juiste match’ hun dagelijks werk was.

Gratis aanmelden
Aanmelden en meer informatie over de gratis workshops via www.kopgroepbibliotheken.nl De bijeenkomsten zijn als serie te volgen, maar ook los van elkaar. Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om in te loggen. Na afloop is er een week de tijd om het Webinar nog eens terug te kijken. De volgende workshops staan gepland op 26 november, 10 december, 7 januari, 21 januari en 4 februari.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button