Den HelderZakelijk

Ook McDonald’s gaat thuisbezorgen

Advertentie:

Den Helder – Even geen zin om te koken na een drukke dag of iets te vieren? Dan is het vanaf nu in Den Helder ook mogelijk McDonald’s producten makkelijk thuis te laten bezorgen. Via McDelivery brengt de fastfoodketen vanaf vandaag (29 oktober) ook in Den Helder Centrum de Milkshakes en burgers aan de voordeur.

Operations Director Melvin Pach vertelt enthousiast over de introductie van McDelivery: “We hebben er echt naar uit gekeken om ook onze gasten in hartje Den Helder al het lekkers wat wij te bieden hebben thuis te kunnen bezorgen. Want wat is er nou beter dan je favoriete burger op je lievelingsplek: thuis?”

“Leuk dat we nu ook in het uiterste puntje van Noord-Holland McDelivery kunnen bieden”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “We zien dat Nederlanders de smaak te pakken hebben en steeds vaker ook thuis dat het spontane geluksmomentje, thuis laten bezorgen. In elke stad waar wij starten met McDelivery zien we direct dat we in een behoefte voorzien. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. We vinden het geweldig dat onze gasten uit Den Helder nu ook thuis van deze klassiekers en al onze andere producten kunnen gaan genieten!”

Uber Eats
McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. Aukeline Tolman, General Manager bij Uber Eats: “We doen er alles aan om te zorgen dat een bestelling thuis net zo lekker smaakt als in een restaurant. Daarom worden bestellingen altijd direct naar een gast gebracht en gebruiken we speciale bezorgtassen die de bestelling warm houden.”

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Kortingscode
Om de lancering van McDelivery in Den Helder Centrum te vieren krijgen de gasten uit Den Helder met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu €7.50 korting op de eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Geldig tot en met 31-12-2020. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button