Hollands KroonVideo

Griezelen op Halloweenmarkt Hippolytushoef (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Het was vrijdag oppassen geblazen in Hippolytushoef, want voor je het wist liep je één of andere griezel tegen het lijf. Voor de 33e keer werd de Halloweenmarkt in het centrum gehouden. Dat betekende dus constant achterom kijken en vooral uitkijken wat je koopt.

De organisatie mag trots zijn op dit evenement dat zij als eerste in Nederland hebben weten binnen te halen. Nog steeds weten vele bezoekers de weg te vinden naar de kramen en de griezelige figuranten. Dit jaar was de spooksteeg enigszins verplaatst door de geldende regels, maar dit weerhield de mensen niet om toch de doortocht te maken.

Enkele tientallen vrijwilligers probeerden op allerlei manier de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. En in veel gevallen lukte dit aardig, want door het centrum klonk veelvuldig gegil.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button