Hollands Kroon

Energiebespaarcafé in Haringhuizen

Advertentie:

Haringhuizen – De gemeente Hollands Kroon organiseert op dinsdag 31 mei om 19.30 uur een ‘Energiebespaarcafé’ in het dorpshuis aan de Dorpsstraat 17 in Haringhuizen. Tijdens de avond kunnen inwoners antwoord krijgen op vragen over energiebesparing. Zoals welke kosten er zijn en of zij in aanmerking komen voor subsidies.

De gemeente organiseert de avond samen met een groep bewoners genaamd de Samendoeners. Deze inwoners van Hollands Kroon hebben elkaar bij een eerdere bewonersavond ontmoet. Daar besloten zij zich te gaan inzetten voor energiebesparing in de gemeente. De eerdere bewonersavond van de Samendoeners in Wieringerwaard was een succes. Er kwamen toen ongeveer 70 mensen op af. Meer informatie over het initiatief is te vinden op duurzaam.hollandskroon.nl.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button