Hollands KroonPolitiek

Meer geld voor zwembad De Rijd in Nieuwe Niedorp

Adverentie

Nieuwe Niedorp – De gemeenteraad van Hollands Kroon heeft donderdagavond ingestemd met het beschikbaar stellen van extra geld voor zwembad De Rijd in Nieuwe Niedorp. Het gaat om een bedrag van 470.000 euro.

In maart 2021 maakte de raad € 1.070.000,- vrij om zwembad De Rijd op te knappen. Van dit geld is een deel van het zwembad opgeknapt, zodat deze afgelopen zomer open kon. Om de rest op te knappen is er meer geld nodig. De gemeenteraad heeft gekozen voor de meest uitgebreide oplossing. Dit betekent onder meer het opknappen van het diepe bad en het peuterbad, een familieglijbaan en een afdekinstallatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button