Overige

Veel inwoners uit de Noordkop betalen onnodig te veel voor internet en tv

Wanneer je eenmaal een tv- en internetabonnement hebt afgesloten kijk je er vaak niet meer naar op of om. ‘Zonde’, zo vindt de vergelijker Providercheck.nl: ‘Regelmatig internet en tv vergelijken kan ons namelijk jaarlijks heel wat besparen’. Hoe dat kan? Als trouwe abonnementhouder betaal je vaak de volle mep, terwijl je als nieuwe klant profiteert van welkomstkortingen, keer op keer weer.

Overstappen is de boodschap

Providers doen er alles aan om jou als nieuwe klant binnen te halen. Dat resulteert in voordeel waarbij 50% korting per maand geen uitzondering is. Dit krijg je bijvoorbeeld gedurende de eerste zes maanden bij het afsluiten van een tweejarig contract. Na afloop van die vaste periode stap je over op het reguliere tarief.

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij wel na afloop van je vast contract overstapt. Er zijn echter genoeg inwoners uit de Noordkop die deze truc nog niet toepassen. Dit terwijl het je flink wat knaken kan besparen.

Simpel overstappen naar het beste tarief, kan dat?

Nu ben je misschien bang dat het je uren tijd kost om de aanbiedingen bij al die providers te checken. Niets is minder waar. Speciaal om het gemakkelijk te maken biedt de vergelijker Providercheck.nl een handige methode: de postcodecheck. Vul je postcode in en zie binnen een minuut alle aanbiedingen op jouw adres. Je kunt tv en internet combineren, maar je kunt ook alleen internet vergelijken.

Maar dan, je hebt die beste aanbieding gevonden… Nu is het nog een kwestie van werkelijk overstappen. Ook dat kost gelukkig weinig moeite. Aanbieders zorgen er maar wat graag voor om dit voor jou gemakkelijk te maken, dit middels de ‘Overstapservice’. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je nieuwe provider regelt automatisch het opzeggen van je oude abonnement + het activeren van je nieuwe abonnement. Zo zit je geen dag zonder internet en tv.

Ontvang extra welkomstcadeaus

Naast korting hebben de meeste providers nog toffe extraatjes voor je in petto. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis wifi-boosters, een jaar lang een gratis zenderpakket, onbeperkt toegang tot ESPN Eredivisie of Canal+ films & series. Het aanbod is wisselend.

De extra cadeaus per aanbieder zie je ook meteen overzichtelijk in de vergelijker op Providercheck.nl. We raden je aan deze gifts in je overweging mee te nemen, omdat het je zo ook vanuit de andere kant geld kan besparen. Het scheelt je bijvoorbeeld een investering in een voetbalkanaal of een wifiversterker.

Glasvezel op jouw adres?

Vanaf 2019 werden in de Noordkop steeds meer huishoudens aangesloten op het glasvezelnetwerk. Mogelijk is deze snelle vorm van internet ook al op jouw adres beschikbaar. Je kunt aan de hand van de postcodecheck ook meteen vergelijken of dit al tot de opties behoort. Wie weet ontvang je na het overstappen wel sneller internet voor een lagere prijs!

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button