Hollands KroonVideo

Griezels en zombies nemen bezit van het centrum in Hippolytushoef (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – De eerste en oudste Halloweenmarkt van Nederland staat in het centrum van Hippolytushoef en was ook dit jaar weer geslaagd. Gewoonlijk kun je rustig door het centrum lopen, maar dat was deze keer iets anders. Overal waren spoken, monsters, zombies en ander gespuis dat je de stuipen op het lijf jaagde.

De kinderen hadden in de middag een eigen programma. Voor de kerk was er onder leiding van Petra Rotgans en haar team een Halloween Griezelshow die de kinderen vermaakten met zang en dans. Het hoogtepunt van de markt komt als de duisternis begint in te vallen. Ieder jaar weer weet de organisatie aan een verscheidenheid van enge figuren te komen. Elk jaar wordt het ook al drukker en daarom waren er aan beide kanten van Hippolytushoef verkeersregelaars die je naar de juiste plaats loodsten.

In het centrum was het druk met zowel bezoekers als vreemde uitgedoste figuren die op allerlei manier probeerden de aandacht te trekken. Het bezoekersaantal was dit jaar uitzonderlijk hoog en waarschijnlijk ook een record.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button