Hollands Kroon

De avond van dilemma’s in Hollands Kroon

De gemeenteraad Hollands Kroon heeft donderdagavond 28 november vergaderd over onder andere het principeverzoek Joods werkdorp en de kaderstelling recreatiewoningen.

In aanloop naar deze avond en op de avond zelf was er veel belangstelling van inwoners en belanghebbenden. De gemeenteraad heeft aangegeven niet genoeg informatie te hebben om een besluit te kunnen nemen over het principeverzoek Joods werkdorp.

Dit onderwerp komt later terug in de raad. Het voorstel over de kaderstelling recreatiewoningen werd wel aangenomen. Het project herdenkingsmonument ‘Levenslicht’ is door het college en de raad omarmd.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button