Zeemacht

Texel ‘94 tegen MSV Zeemacht vr2

Het tweede team van de damesselectie Zeemacht heeft donderdagavond 28 november een competitiewedstrijd gespeeld op en tegen Texel.

Voor deze wedstrijd was Ferry van Loon de coach en hij had de dames op scherp gezet. De teambespreking op de Teso naar Texel heeft zijn uitwerking gehad. De dames uit Den Helder gingen er fanatiek tegenaan. Ze deden er alles aan om Texel ‘94 VR1 op eigen helft vast te zetten. Er werden over en weer een aantal kansen gecreëerd maar niet verzilverd. Het was Texel wat de score opende. Een klein moment van onoplettendheid ging hier aan vooraf.

Het was voor de bezoekers een teken om er nog eens extra hard voor te gaan werken. De achterstand werd voor rust nog omgebogen in een voorsprong, 1-2. Doelpunten van Melanie Zijlstra en Annette Ploeg zorgden hiervoor.

Na rust
Het thuis team probeerde zeker vooruit te spelen maar Zeemacht stond dit niet altijd toe. Romy Bakker zette de stand op 1-3. In het laatste gedeelte van de wedstrijd werd het spel van Zeemacht wat minder waardoor Texel weer gevaarlijker kon worden. Ze speelden dit goed uit en het leverde ook een doelpunt op, 2-3. Het team van Texel heeft nog aangezet om langszij te komen, maar het mocht niet baten. 2-3 was de eindstand en met deze 3 punten klimt Zeemacht een paar plaatsen op de ranglijst.

Vrijdagavond speelt het eerste team van Zeemacht een bekerwedstrijd tegen Team Alkmaar//Sportstars vr2 in sporthal de Brug.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button