Den Helder

Dit jaar toch geen ijsbaan in de Beatrixstraat

Den Helder – Hoewel de organisatie lang hoopte om het evenement dit jaar toch doorgang te kunnen laten vinden, is maandag het besluit gevallen dit jaar opnieuw geen ijsbaan op te bouwen in de Beatrixstraat. Ook vorig jaar kon de ijsbaan vanwege de coronabeperkingen niet plaatsvinden.

De organisatie acht het niet verantwoord de voorbereidingen en de daarmee gepaard gaande tijd, kosten en energie te steken in een evenement wat waarschijnlijk niet of niet in de gewenste vorm door zal kunnen gaan.

De organisatie dankt iedereen voor haar betrokkenheid en enthousiasme en hoopt dat de ijsbaan volgend jaar wel mogelijk gemaakt kan worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Mochten de Russische klimaat geleerden het juist hebben dan zal de ijsbaan op het Nieuwland goede tijden bel3ven.

Back to top button
%d bloggers liken dit: