Hollands Kroon

Lasma en Dzintars in landelijke campagne arbeidsmigranten

Wieringerwerf – Lasma en Dzintars uit Wieringerwerf doen mee aan een campagne die te maken heeft met de Arbeidsmigratie. De twee komen uit Letland, daar kwamen ze lastig aan werk en zijn daarom naar Nederland gekomen. Zij vertellen over hun werk, hun vrije tijd en hun dromen op de website van www.arbeidsmigratiewerkt.nl, ook vertellen ze wat ze nu in Nederland voor werk doen.

Tot medio december worden de films die gemaakt zijn van Lasma en Dzintars via advertenties op grote schaal aangeboden aan bezoekers van YouTube, onder meer in de Kop van Noord-Holland. Langere versies van de films staan op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button