Cultuur/NatuurDen HelderUitgaan

Helderse band WETT lanceert videoclip

Advertentie:

Den Helder – De van oorsprong Helderse band WETT heeft gewerkt aan een videoclip voor hun nieuwste nummer. Op zondagmiddag 11 december zal de band de videoclip lanceren in Cinema Zevenskoop.

De band – eerder bekend als Wet T-Shirt Contest – begon in Den Helder en werd bekend door hun liveshows. Hun stijl is te karakteriseren als “stevige, inventieve en catchy funk/rock-grooves met elementen uit de jazz tot aan de metal”.

Naast de liveshows is de band dus bezig geweest met het uitbrengen van een aantal nummers. Met hulp van Podium Victorie, de Popkanjers Makersregeling van NH-Pop en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland.

De lancering van de videoclip vindt plaats in Cinema Zevenskoop op 11 december, aanvang is 15:00 en de entree bedraagt €7,77 (alleen pinnen).

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button