Cultuur/NatuurHollands KroonUitgaan

Voorverkoop Kerstnachtvieringen Michaelskerk op 10 december

Advertentie:

Oosterland – De Kerstnachtvieringen in de Michaëlskerk staan dit jaar in het teken van de legende van de vierde wijze. Het verhaal over de drie wijzen is bekend, maar dat van de vierde – Artaban genaamd – kennen mensen veel minder. Op Kerstnacht brengt de Michaëlskerk daar verandering in.

De kerstnachtwerkgroep heeft een eigentijdse versie van dit kerstverhaal gemaakt. Artaban komt veel later aan in Jeruzalem door verschillende beproevingen. Het verhaal wordt verteld in de Michaëlskerk, muzikale begeleiding door het Michaëlskoor en een kerstorkest onder leiding van Karin Smits. Uiteraard worden er ook kerstliederen met bekende melodieën en teksten gezongen.

Kaarten voor de vieringen zijn verkrijgbaar op zaterdag 10 december om 16u in de Michaëlskerk . De eerste viering is op 24 december om 20u, de tweede begint om 22u. Kaarten die overblijven na de voorverkoop op 10 december zijn op een later tijdstip verkrijgbaar via www.zininoosterland.nl.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button