Den Helder

Dit jaar geen kerstboom in Helderse binnenstad

Advertentie:

Den Helder – De traditionele kerstboom in de Helderse binnenstad, geplaatst nabij het station, wordt dit jaar niet opgetuigd. Dat heeft de gemeente laten weten.

“De verbouwing van Wienerhof is door begrijpelijke omstandigheden in tijd vertraagd, waardoor het toch niet mogelijk blijkt te zijn de Kerstboom tijdig te plaatsen”, aldus de gemeente Den Helder. “Een alternatieve locatie is onderzocht, maar daarbij wegen de voordelen niet op tegen de nadelen.”

Als alternatief worden dit jaar de bomen op het Julianaplein en de watertoren in kerstsferen aangelicht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Kan mij niet onttrekken dat ik iets niet begrijp. Volgens het RIB van de Gemeente kan de Kerstboom niet geplaatst worden i.v.m. de planning en de vertraging van de verbouwing van Wienerhof. Krijg meer het idee dat de Aannemer geen tijd heeft om deze boom te plaatsen i.v.m. drukte en de tekst: ” Een alternatieve locatie is er onderzocht, maar daarbij wegen de voordelen niet op tegen de nadelen” die niet in de Raadsbrief staat als toevoeging in het artikel staat om het meer geloofwaardig te maken. In mijn ogen had de Kerstboom ook geplaatst kunnen worden bij de Watertoren als alternatief.

Wellicht ook interessant

Back to top button