Den Helder

Kunstwerk lenen bij De Kunstuitleen

Advertentie:

Den Helder – De feestdagen komen er aan. Tijd om het in huis gezellig te maken. Een kunstwerk lenen bij de Kunstuitleen is een leuk idee. Al vanaf € 10 per maand kan een kunstwerk worden geleend. Ook voor unieke cadeautjes is er genoeg keus bij de Kunstuitleenwinkel. Op de website www.kunstuitleen-denhelder.nl is te ontdekken hoe de collectie er uitziet.

De Kunstuitleen is een stichting die kunstwerken uitleent aan mensen die geïnteresseerd zijn in kunst. De ideële grond van de Kunstuitleen bestaat er enerzijds uit om kunstenaars een groter publieksbereik te geven en te ondersteunen in het uitoefenen van hun artistieke vak en anderzijds om het voor iedereen mogelijk te maken om van kunst te genieten. Zo biedt de Kunstuitleen de mogelijkheid om kunstwerken mooie plek te geven met de mogelijkheid om deze uit te wisselen.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button