Kop van Noord-Holland

Inschrijven Pop in de Kop 36 uitgesteld

Advertentie:

Kop van Noord-holland – De inschrijving voor muziekquiz Pop in de Kop 36 zou normaliter op 14 januari geopend worden. Helaas heeft de organisatie moeten besluiten dit door de huidige maatregelen nog even vooruit te schuiven. Maar geen zorgen, het bestuur is druk bezig met de voorbereiding van de Quiz die hopelijk snel kan plaatsvinden. Zij zetten alles op alles om deze door te laten gaan op de gereserveerde datum.

Dus voor wie interesse heeft, hou zondag 27 februari 2022 een gaatje vrij voor Pop in de Kop 36! Er zal zo snel mogelijk gecommuniceerd worden wanneer zij van start gaan, de organisatie heeft er wederom erg veel zin in.

Kunt u niet wachten om Pop in de Kop te zien? Bekijk dan deze link.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button