Den HelderLOS Den Helder

LOS Radio blikt terug op 2020

Den Helder – LOS radio blikt op de laatste dag van het jaar uitgebreid terug op 2020. Tussen 09.00 en 17.00 uur staat elk uur een ander onderwerp centraal. Per onderwerp zijn gasten aanwezig om te vertellen over hun jaar.

Gedurende de dag wordt gesproken over de horeca, de politiek, het onderwijs, de omroep zelf en nog veel meer. Te gast zijn onder meer Jan en Natascha Dop (Oleahof), Reinier de Voogd en Maarten Tromp (onderwijs), de heren van de Ouderentour, Timo de Vries en Coos de Wit (horeca) en nog vele anderen. De dag wordt afgesloten met een uurtje muziek uit 2020.

De terugblik op 2020 is 31 december live te horen op LOS radio en live te volgen (in beeld en geluid) via regionoordkop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button