Den HelderHollands Kroon

Digitale koffietijd bij het Mantelzorgcentrum

Advertentie:

Hollands Kroon / Den Helder – Het Mantelzorgcentrum organiseert in januari en februari ‘koffietijd’, een digitale bijeenkomst voor mantelzorgers. Zolang de lockdown duurt, is het niet mogelijk om fysiek samen te komen, maar het is belangrijk elkaar te blijven ontmoeten. Zodat mantelzorgers niet het idee krijgen dat ze het allemaal alleen hoeven te doen. Mantelzorgers kunnen laagdrempelig meedoen via beeldbellen. Aanmelden gaat via info@mantelzorgcentrum.nl.

Twee woensdagen per maand kunnen mantelzorgers in gesprek met Marianne Weel, consulent mantelzorg bij het Mantelzorgcentrum. Mantelzorgers kunnen vragen stellen, hun verhaal delen, of tips ophalen. De behoefte om elkaar te ontmoeten is onder mantelzorgers groot. Marianne: “Natuurlijk willen we elkaar het liefst in het echt zien. Maar we wachten niet af tot dat moment komt. Juist in de periode na de feestdagen, als alles weer een beetje in het ‘gewone’ ritme komt, is de behoefte aan contact onder mantelzorgers groot.”

De eerste koffietijd is op woensdag 12 januari van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden gaat via info@mantelzorgcentrum.nl. Deelnemers ontvangen na aanmelding een link om mee te doen aan de digitale koffietijd.

Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Den Helder tot aan Alkmaar. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button