Den HelderLOS Den Helder

Lokale dichters in nieuw programma op LOS radio

Advertentie:

Philip Otte start zondag 2 januari met het programma “Meer dan Woorden” op LOS radio. In dit programma is elke zondagavond tijd voor bekende en minder bekende gedichten, van de hand van landelijk en lokaal beroemde en minder beroemde dichters.

Philip is geboren in Amsterdam, maar woont al jaren in Anna Paulowna en werkt in het dagelijks leven als beveiliger. Zijn radio carrière begon in de jaren tachtig als technicus bij een ziekenomroep in Amsterdam-Noord. Bij de lokale omroep in Langedijk introduceerde hij later het gedichtenprogramma. Zelf schreef hij zijn eerste gedicht in 1986 en natuurlijk werd dat ook opgenomen in zijn eerste gedichtenbundel, die in 2011 verscheen.

Inmiddels heeft Philip twee bundels op zijn naam staan en start hij op LOS radio dus met “Meer dan Woorden”. Elke zondagavond tussen 20.00 en 21.00 uur worden gedichten besproken en voorgelezen, afgewisseld met toepasselijke muziek. Wekelijks is een lokale dichter als speciale gast aanwezig. Dichters als Freek Bellinga, Evert de Boer, Luc Mermuys en Gerlof Boers hebben hun medewerking toegezegd, net als de voormalige stadsdichters Jack Beneker en Marja Lely en de huidig stadsdichter van Den Helder: Yanaika Zomer.

Meer dan Woorden, elke zondagavond om 20.00 uur op LOS radio.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button