Den Helder

Budgetcursus “Voor ’t zelfde geld”

Advertentie:

Den Helder – Voor een ieder die moeite heeft elke maand alle rekeningen te betalen organiseert het Internationaal Vrouwen Centrum binnenkort de budgetcursus “Voor ‘t zelfde geld”.

De cursus is ook voor hen die vaak verrast worden door onverwachte rekeningen? Of voor wie de jaarafrekening van gas en licht ook zo ingewikkeld vindt.

Het IVC start de budgetcursus op 6 maart. Deelnemers leren in acht weken alles over het organiseren van de administratie, het maken van een kasboek, verschillende soorten schuld, verzekeringen en toeslagen. Het cursusmateriaal is geschreven in makkelijk Nederlands.

De cursus begint op vrijdag 6 maart van 09.30 tot 11.30 uur. Deelname is gratis, opgeven vóór 14 februari is wel noodzakelijk via de balie van het IVC aan de IJsselmeerstraat 154, 1784MA Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button