112

Hennep op zolder in woning Anna Paulowna

Anna Paulowna – De politie heeft samen met het hennepteam Noord-Holland donderdag verschillende woningen in Anna Paulowna en Hippolytushoef bezocht en gecontroleerd.

In een woning in Anna Paulowna trof de politie op de zolder een hennepkweekruimte aan. Tevens troffen ze in de woning diverse zakjes amfetamine aan en was er sprake van diefstal van stroom. Het onderzoek is nog in volle gang en er zal proces-verbaal worden opgemaakt. De bewoner moet de woning moeten verlaten en ergens anders onderdak zoeken.

“Brandgevaar en wateroverlast zijn bij een hennepkwekerij vaak een van de meest voorkomende gevaren. Je moet er niet aan denken dat er brand ontstaat met aangrenzende woningen waar gezinnen met kinderen wonen”, aldus wijkagent Michel Verhagen op Twitter.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan berichten die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button