Hollands KroonUitgaan

Tiende editie Voorjaarsbeurs Winkel

Advertentie:

Winkel – In het pand van Jan Schreur Recreatie aan de Zandwilg 9 in Winkel vindt op zaterdag 1 en zondag 2 februari tussen 11.00 uur en 17.00 uur de inmiddels bekende Voorjaarsbeurs Winkel plaats. Het is alweer de tiende beurs en de vorige editie werd door maar liefst 2.500 mensen bezocht. Deze beurs is dan ook niet meer weg te denken in de Noordkop.

Het gevarieerde aanbod zal de bezoekers dit jaar nóg meer voorjaarskriebels gaan bezorgen. De diversiteit in standhouders die zorgvuldig geselecteerd zijn presenteren allemaal hun unieke producten, zij geven demonstraties en natuurlijk is er gedacht aan lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast zullen er muzikale optredens zijn van o.a. het Mauritskoor en 10 Pluss koor. En voor de kinderen is er een groot kasteel springkussen. Dit alles zorgt voor een aantrekkelijke beurs voor zowel jong als oud.

Gratis entree
Van caravans, campers, fietsen, tot het organiseren van een origineel feest op bijvoorbeeld een boot, op de beurs vind je het allemaal. Ook wordt volop aandacht geschonken aan schoonheid, gezondheid, voeding en bewustwording. Campings, matrassen en natuurgeneeskunde, het komt op 1 en 2 februari allemaal uitgebreid aan bod aan de Zandwilg 9 in Winkel. Ook bijzondere homeopathische producten, cadeauartikelen en sieraden passeren de revue. De organisatie is ervan overtuigd dat na een gratis bezoek aan de Voorjaarsbeurs in Winkel iedereen extra veel zin krijgt in het voorjaar.

Informatie op een rij
Datum: 1 en 2 februari 2019
Tijd: 11.00-17.00 uur
Locatie: Zandwilg 9 in Winkel
Entree: Gratis
Website: https://voorjaarsbeurswinkel.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Voorjaarsbeurswinkel/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button