Den Helder

Laatste restanten oude schouwburg verdwijnen

Adverentie

Den Helder – Nog even en dan zijn ook de laatste restanten van de voormalige schouwburg aan het Bernhardplein verdwenen. Het gaat om de heipalen waarop de vroegere “De Kampanje” was gebouwd.

“Wie langs de Stationsstraat en Prins Hendriklaan/Bernhardplein loopt, ziet achter het markante vers- en horecacentrum Halte Bellevue een klein bos aan houten stokken staan”, meldt Facebookpagina Samen Bouwen aan Den Helder. “Zij markeren de laatste restanten van de vroegere schouwburg De Kampanje op deze plek: de heipalen. De komende tijd worden de om en nabij 60 betonnen palen in opdracht van Zeestad allemaal uit de grond getrokken.”

Woningstichting/Helder Vastgoed wil dit jaar beginnen met de bouw van het project Halter (met een r dus) Bellevue fase 3/4, met dertig huurwoningen en een nieuwe zaak voor McDonalds. In het binnengebied komt een openbaar parkeerterrein.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button