Hollands KroonUitgaan

Jacky Roofer’s Bigband in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – Jacky Roofer’s Bigband treedt zondag 5 februari op in de Keesschuur. De formatie, bestaande uit zestien muzikanten, zal een breed repertoire aan standaard en moderne jazzarrangementen opvoeren.

Jacky Roofer’s Bigband, afkomstig uit Heerhugowaard, wordt begeleid door Bert Baars. Naast jazznummers zal de band ook af en toe R&B-nummers spelen. Het repertoire van Jacky Roofer’s bestaat uit Brian Setzer- songs, waarmee zij zich onderscheiden binnen het bigband genre. Medio december trad Jacky Roofer’s Bigband ook al op in de Keesschuur, maar door het slechte weer van die dag kwamen maar weinig mensen kijken. Daarom heeft de Keesschuur besloten de band opnieuw uit te nodigen.

Het concert van Jacky Roofer’s Bigband vindt zondag 5 februari om 14:00 uur plaats in de Keesschuur te Anna Paulowna (Middenweg 9b) en is gratis te bezoeken. Het atelier is al om 13:00 uur open. Er wordt verzocht om zo dicht mogelijk bij de begraafplaats te parkeren.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button