Hollands KroonSport

ZVV Succes verliest nipt van De Posthoorn

Advertentie:

Hippolytushoef – Zaalvoetbalvereniging Succes heeft vrijdag nipt verloren van De Posthoorn. In een lege Wieringerhal eindigde de wedstrijd in 3-4.

ZVV Succes en De Posthoorn bevonden zich voorafgaand aan het duel allebei in de middenmoot van de hoofdklasse en een zege zou aansluiting bij de subtop betekenen. Waar De Posthoorn eerder dit seizoen nog makkelijk won van Succes, had het dit keer een stuk meer moeite. De thuisploeg, dat het moest stellen zonder sterkhouders Ricardo de Vries en Mark Schouwenaar, kende een goede start en maakte al heel snel de openingstreffer. Sijmen van den Ham was met een schot in de kruising de gevierde man. Nog voor rust maakte De Posthoorn de terechte gelijkmaker.

De tweede helft werd een voetbalgevecht. Succes had het betere van het spel en pakte opnieuw de voorsprong. Die wist het echter niet vast te houden. De Posthoorn strafte namelijk twee keer een fout van de thuisploeg af. Mede door die treffers eindigde de wedstrijd in een 3-4 overwinning voor de bezoekers. Volgende week speelt ZVV Succes een uitwedstrijd tegen Vesdo 1.

Ook andere teams van ZVV Succes kwamen in actie. Bekijk alle uitslagen hier.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button