Hollands KroonPolitiek

Gemeenteraad Hollands Kroon mogelijk digitaal verder

Adverentie

Anna Paulowna – De gemeenteraad van Hollands Kroon kan mogelijk op korte termijn weer besturen. Met het installeren van het programma Microsoft Teams bij de raadsleden thuis en het goedkeuren van een noodwet die digitaal stemmen mogelijk maakt, staat de weg vrij voor lokale politici van Hollands Kroon om hun invloed weer uit te kunnen oefenen en beslissingen te kunnen nemen.

Eind van de week is duidelijk of deze digitale manier van werken voor de gemeenteraad daadwerkelijk doorgaat en indien dat het geval is, welke agendapunten worden behandeld en wanneer de eerste online raadsvergadering kan plaatsvinden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button