Hollands KroonZakelijk

Initiatieven krijgen steun van Microsoft

Advertentie:

Hollands Kroon – Microsoft gaat een aantal initiatieven die zich momenteel inzetten in de strijd tegen het coronavirus financieel ondersteunen.

Bestuurslid van Hollandse Kroonse Uitdaging, Ellen Huijbers, is ook voting member DCAB van Microsoft Middenmeer. Dat is de commissie die gaat over de fondsen van het bedrijf. Huijbers deelde op Facebook de vraag: “Ken jij initiatieven in de regio die een goed plan hebben en hier mee geholpen zouden zijn?, laat het me weten.”

De mensen konden goede ideeën laten weten aan Ellen via Facebook of via mail: info@hollandskroonseuitdaging.nl info@hollandskroonseuitdaging.nl info@hollandskroonseuitdaging.nl. De mensen hadden tot uiterlijk afgelopen weekend de tijd om goede ideeën in te dienen. Binnenkort wordt bekend welke initiatieven een ondersteuning tegemoet kunnen zien.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button