Hollands KroonZakelijk

Initiatieven krijgen steun van Microsoft

Hollands Kroon – Microsoft gaat een aantal initiatieven die zich momenteel inzetten in de strijd tegen het coronavirus financieel ondersteunen.

Bestuurslid van Hollandse Kroonse Uitdaging, Ellen Huijbers, is ook voting member DCAB van Microsoft Middenmeer. Dat is de commissie die gaat over de fondsen van het bedrijf. Huijbers deelde op Facebook de vraag: “Ken jij initiatieven in de regio die een goed plan hebben en hier mee geholpen zouden zijn?, laat het me weten.”

De mensen konden goede ideeën laten weten aan Ellen via Facebook of via mail: info@hollandskroonseuitdaging.nl info@hollandskroonseuitdaging.nl info@hollandskroonseuitdaging.nl. De mensen hadden tot uiterlijk afgelopen weekend de tijd om goede ideeën in te dienen. Binnenkort wordt bekend welke initiatieven een ondersteuning tegemoet kunnen zien.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button