JeugdTexel

Ook berenjacht op Texel

Texel – Er is nu ook een berenjacht gaande op Texel. Geen echte berenjacht, maar een knuffelberenjacht. Dat hebben ze gedaan om ervoor te zorgen dat de kinderen zich niet vervelen tijdens de quarantaine.

Door middel van Google Maps kunnen de kinderen zien waar allemaal beren voor de ramen zitten. Dat kunnen ze zien via deze link.

Afgelopen zondag waren al 650 beren op de kaart te vinden. Steeds meer gezinnen plaatsen knuffelberen voor de ramen. Wel wordt gevraagd om ook met het gezin, tijdens het zoeken naar knuffelberen, anderhalve meter afstand te houden. De actie werd op vrijdag 27 maart gestart, binnen 24 uur waren er toen al 450 beren op de kaart te vinden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Heel mooi om te lezen en te zien. hoe mooi kinder vermaak in deze tijd van ellende…don’t blame the teddybeer. Corona is the problem

Back to top button
%d bloggers liken dit: