JeugdTexel

Ook berenjacht op Texel

Texel – Er is nu ook een berenjacht gaande op Texel. Geen echte berenjacht, maar een knuffelberenjacht. Dat hebben ze gedaan om ervoor te zorgen dat de kinderen zich niet vervelen tijdens de quarantaine.

Door middel van Google Maps kunnen de kinderen zien waar allemaal beren voor de ramen zitten. Dat kunnen ze zien via deze link.

Afgelopen zondag waren al 650 beren op de kaart te vinden. Steeds meer gezinnen plaatsen knuffelberen voor de ramen. Wel wordt gevraagd om ook met het gezin, tijdens het zoeken naar knuffelberen, anderhalve meter afstand te houden. De actie werd op vrijdag 27 maart gestart, binnen 24 uur waren er toen al 450 beren op de kaart te vinden.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Heel mooi om te lezen en te zien. hoe mooi kinder vermaak in deze tijd van ellende…don’t blame the teddybeer. Corona is the problem

Back to top button
%d bloggers liken dit: