Hollands Kroon

Nieuwe wijk- en buurtindeling Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – De wijk- en buurtindeling in Hollands Kroon is vernieuwd. Deze wordt gebruikt bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Degenen die met kaarten werken, zoals woningcorporaties, ambtenaren, instellingen en bedrijven merken hier iets van.

De wijk- en buurtindeling is bedoeld voor onderzoek en statistiek. Om hier geschikt voor te zijn moet de indeling aan veel eisen van het CBS voldoen. Daarom heeft de gemeente Hollands Kroon, in overleg met het CBS, de indeling vernieuwd. “Het CBS heeft ons geadviseerd de vastgestelde indeling zoveel mogelijk onder de belanghebbenden te verspreiden, zodat iedereen dezelfde indeling gebruikt. Daarom gaan we zoveel mogelijk instellingen en bedrijven hierover informeren.”

De nieuwe indeling gaat in met terugwerkende kracht op 1 januari 2021. Op de afbeelding hierboven de nieuwe indeling.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button