Cultuur/Natuur

Open tuin & Bloembollen

Lutjewinkel – De kleurrijke Versicolor Tuin in Lutjewinkel viert de lente. Op zaterdag 17 en zondag 18 april kunnen geïnteresseerden de prachtige privétuin met dertien verschillende tuinkamers op 2500 vierkante meter bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur.

De tuin is groot genoeg om in alle rust doorheen te wandelen en een afspraak maken is niet nodig. Geniet van het prilgroene voorjaarskleed en de bloeiende bloembollen, in bollenmanden, potten en borders. Van bollenkweker Peter Komen zijn er schalen en potten vol bolbloemen, voor de eigen tuin.

Versicolor-tuin, Zoutkaag 8, 1732 LW Lutjewinkel. De entree is € 4,- per persoon (donatie voor de Vlinderstichting). Voor meer informatie : www.versicolor.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button