Kop van Noord-HollandZakelijk

Rabobank houdt webinar over Duurzamer Wonen

Adverentie

Regio Noordkop – De media staan er vol van en het is steeds vaker het gesprek van de dag: wat doen mensen om hun woning te verduurzamen? Is het nog wel rendabel om te investeren in duurzame woonoplossingen?

Tijdens het gratis online event “Duurzamer Wonen” vertellen experts, waaronder bouwkundige Bob Sikkes, Peter van Oeveren (ontwikkelingsmanager bij Bouwfonds gebiedsontwikkeling) en een Duurzaam Wonen adviseur van de Rabobank hoe een ieder stappen kan zetten in energie besparen en wat dit oplevert. Daarnaast wordt inzicht gegeven in welke mogelijkheden er zijn de woning te verduurzamen en hoe dit te financieren is.

Het webinar wordt op dinsdag 6 april om 19.30 uur live uitgezonden vanuit de Gasfabriek in Alkmaar. Meer informatie en aanmelden via https://rabo.nl/noordhollandnoord/wonen. Zowel klanten als niet klanten van Rabobank zijn van harte welkom zich aan te melden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button