Den Helder

Fotowedstrijd Theater de Kampanje

Advertentie:

Den Helder – Voor de promotie van het nieuwe theaterseizoen brengt Theater de Kampanje binnenkort weer een theaterkrant uit. Net zoals de vorige edities wordt er op de voorpagina een mooie foto geplaatst van het gebouw van de Kampanje, binnen of buiten gefotografeerd. Theater de Kampanje is op zoek naar nieuw fotomateriaal!

Heeft u een mooie foto gemaakt tijdens bijvoorbeeld Helder Licht of van een eerste theaterbezoek met uw kind? Doe mee met de fotowedstrijd en misschien staat uw foto binnenkort op de voorpagina van de theaterkrant.

Inzenden
Foto’s kunnen tot en met zaterdag 23 april 2022 worden gestuurd naar: publiciteit@kampanje.nl o.v.v. uw naam, adresgegevens en een eventuele toelichting. Mocht u meerdere foto’s toesturen, maak dan gebruik van WeTransfer. Voor meer informatie en spelregels: www.kampanje.nl/fotowedstrijd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button