Sport

RTV Toon Jacobs rijdt de Dijkgattocht

Adverentie

Den Helder – RTV Toon Jacobs rijdt de Dijkgattocht over een afstand van 80 kilometer, waarbij een koffiestop in Den Oever wordt gehouden. De tocht wordt op zondag 3 april gereden onder leiding van een ervaren toerleider.

De gemiddelde snelheid zal omstreeks 22 kilometer per uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en start om 09:00 uur. Tevens start er een groep fietsers met een iets hogere snelheid op dezelfde tocht. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Een kennismaking voor de eerste keer is gratis.

Zie voor verdere inlichtingen op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Dat iedereen gewaarschuwd is OPZIJ OPZIJ. Anders rijden we je van de sokken en laten je liggen.

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: