112

Twee voertuigen zwaar beschadigd bij ongeval N239

Niedorp – Op de N239, ter hoogte van de Westfriesedijk, is woensdagmiddag een botsing gebeurd tussen een personenauto en een bestelbusje. De bestelbus stond stil om af te staan en dat werd niet gezien door een personenauto, welke er met hoge snelheid achterin klapte,

De personenauto en bestelbus raakten bij het ongeval zwaar beschadigd en konden hun weg niet meer vervolgen en zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. Twee weginspecteurs van de provincie regelden ter plaatse het verkeer.

Op de locatie van het ongeval word momenteel hard gewerkt aan het plaatsen van een rotonde, omdat er in verleden veel ongevallen zijn gebeurd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button