Den Helder

Geen afvalinzameling tijdens paasdagen, wél op Goede Vrijdag

Advertentie:

Den Helder – Vanwege Pasen heeft HVC op maandag 10 april vrij. Ook het stadhuis zal die dag niet open zijn. Veel gemeentelijke producten kunnen via de website van gemeente Den Helder alsnog aangevraagd worden.

Bij sommige inwoners wordt de afvalbak normaal gesproken op maandag geleegd. Door de paasviering komt de vuilniswagen op een andere dag langs. Dat kan na Pasen zijn, maar ook in de week ervoor. In de HVC-app en op de HVC-website is te zien op welke dag de afvalbak wordt geleegd.

Door de feestdagen kan de vuilnisbak eerder vol zitten. Alternatief is om een andere container te proberen of de zak nog even thuis bewaren, maar het afval niet naast de bak te deponeren. Daar komt ongedierte op af en bij het legen kan de chauffeur de container dan niet goed optillen.

Afvalbrengstation open op Goede Vrijdag
Op eerste en tweede paasdag is het afvalbrengstation gesloten. Dit geldt óók voor het onbemande afvalbrengstation. Op Goede Vrijdag (7 april) is het afvalbrengstation wél open, van 08:00 tot 17:15 uur.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button