Hollands KroonUitgaan

Team Sportservice organiseert de Blijf Bewegen Beurs

Anna Paulowna – Team Sportservice organiseert dinsdag 25 april tussen 10:00 en 14:00 uur de Blijf Bewegen Beurs in Het Wapen van Holland. Deze actieve kennis- en informatiemarkt wordt in samenwerking met Zorgoutlet de Betue gerealiseerd. De beurs vindt plaats tijdens de Bloemendagen.

Deelnemers volgen vanaf de Blijf Bewegen Beurs de fietsroute die Team Doortrappen speciaal voor de Bloemendagen heeft samengesteld. Deze gaat langs de diverse prachtige mozaïeken en kunstwerken in tuinen in de omgeving.

In het Wapen van Holland biedt de Blijf Bewegen Beurs senioren en mensen met een beperking een divers aanbod aan mogelijkheden aan. Daarmee blijven ze op latere leeftijd toch lekker soepel en fit. Het aanbod kenmerkt zich door interactie. Er zijn diverse apparaten en hulpmiddelen aanwezig om uit te proberen. Daarmee kan worden ervaren hoe het is om bijvoorbeeld te rijden op een driewielfiets. Daarnaast voert gezelligheid de boventoon. Zo kan in het Wapen van Holland worden genoten van een kopje koffie met iets lekkers, of een gezonde lunch.

Samenwerking
De aanwezige partners op de beurs zijn Humanitas, Wonen Plus Welzijn, Oogcafé, Organisatie Bloemendagen, Tworby driefietsen, Fietsendoejesamen, WZG Samen, Gehandicapten Platform Schagen, Team Sportservice, Team Doortrappen en Zorgoutlet de Betue.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button