Den Helder

Wendy uit Julianadorp wint 100.000 euro bij VriendenLoterij

Julianadorp – Een grote verrassing voor Wendy uit Julianadorp. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Wendy werd onlangs in Den Helder verrast met de cheque door VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh.

Wendy reageert enthousiast als zij de cheque van 100.000 euro in ontvangst neemt: “Wat geweldig! Onze auto is aan vervanging toe en we zijn net verhuisd, dus deze prijs komt heel goed van pas. En misschien kan ik nu ook mijn eigen miniatuurwinkeltje beginnen.”

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook de kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. Dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button