Den HelderUitgaan

Jutterhavendagen en Houten Botenfestival naar 2021

Den Helder – De organisatie achter de Jutterhavendagen en het Houten Boten Festival op Willemsoord zijn bij elkaar gekomen en hebben overleg gehad: Gezien de omstandigheden gaan ze dit jaar geen festival organiseren! De evenementen vinden pas weer plaats in 2021.

Het Wooden Boat Festival, zoals het officieel heet, zou eigenlijk van 3 tot en met 5 juli plaatsvinden, maar een beslissing over al dan niet doorgaan werd eerder uitgesteld, omdat toen nog niet helemaal duidelijk was hoelang de maatregelen rond corona van kracht zouden blijven. Inmiddels is duidelijk dat er tot 1 september geen evenementen gehouden kunnen worden en verplaatsing van zowel Jutterhavendagen als het botenfestival naar een datum na 1 september bleek lastig tot onmogelijk. Daarom is nu dus besloten dit jaar volledig af te zien van de feestjes en richt de organisatie zich op een mooi evenement in 2021.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button