112

Terreinwagen Douane rijdt zich vast op het strand

Adverentie

Julianadorp – Manschappen van de Douane hebben zich donderdag vastgereden op het strand bij strandslag De Zandloper in Julianadorp. Ze waren bezig met een inspectieronde, toen bij het oprijden van de strandslag de auto zich volledig ingroef en ter hoogte van Strandpaviljoen Zee van Tijd tot stilstand kwam.

Via de kustwacht is de KNRM gealarmeerd en ter plaatse gekomen om de beide inzittenden en de auto uit de benarde positie te bevrijden. De KNRM Callantsoog kwam met twee voertuigen ter plaatse, waaronder het Kusthulpvoertuig.

Met een lier is de terreinwagen langzaam de opgang opgetrokken, onder gejoel van de toeschouwers. Ondanks dat het voertuig zonder stroom zat kon daarna zijn weg weer vervolgen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button