112Video

Man neergestoken bij ruzie (update) (video)

Den Helder – De politie heeft vrijdagavond een 28-jarige inwoner van Den Helder aangehouden als verdachte van een steekincident. De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Vrijdagavond werd rond 20.50 uur bij de politiemeldkamer gemeld dat twee mannen een ruzie hadden gehad in de Prunusstraat en dat een van hen was gestoken met een mes. De politie was snel ter plaatse en trof een zwaargewonde 28-jarige inwoner van Den Helder aan. Hij bleek tijdens een conflict met een 28-jarige plaatsgenoot te zijn gestoken. Het 28-jarige slachtoffer bleek ernstig gewond en werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
De 28-jarige verdachte kon snel worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is ingesloten.

Getuigenoproep
Agenten hebben vrijdagavond onderzoek gedaan en meerdere getuigen gehoord, maar mogelijk nog niet alle getuigen gesproken. De districtsrecherche doet onderzoek naar de exacte toedracht. Informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met de districtsrecherche via tel. 0900-8844. Het zaaknummer is 2021087398.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button