Den Helder

Specsavers Den Helder zet klanten en dierbaren in het zonnetje

Adverentie

Den Helder – Met de lentezon die steeds vaker zijn gezicht laat zien wil oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar klanten eens goed in het zonnetje zetten. Zo maken klanten en hun dierbaren kans om een zonnebril te winnen. Begin juni zal de Specsavers Den Helder de twee winnaars bekend maken.

Nu de zomer langzaamaan begint te naderen en de zon steeds meer gaat schijnen, is het voor velen weer tijd om de zonnebril vaker op te zetten. Een mooi moment voor Specsavers Den Helder om klanten in het zonnetje te zetten met een gratis zonnebril ter waarde van €300,-.

“Het afgelopen jaar kende veel uitdagingen, voor ons een reden om onze klanten te bedanken met een leuke winactie. Nog leuker is het dat klanten een dierbare in het zonnetje kunnen zetten door hem of haar op te geven voor de winactie. Denk bijvoorbeeld aan iemand die jou het afgelopen jaar veel heeft geholpen, veel voor een ander klaarstond of iemand die een gewoon cadeautje verdient”, zegt Joost Hulst, eigenaar Specsavers Den Helder.

Iedereen die een bril of hoortoestel aankoopt in de maand mei maakt kans om een gratis zonnebril te winnen. Deze klanten kunnen vervolgens in een speciale box in de winkel ook nog iemand opgeven van wie zij vinden dat diegene een nieuwe zonnebril verdient. In juni zal Specsavers Den Helder beide winnaars persoonlijk op de hoogte stellen van het nieuws.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button