Den HelderUitgaan

Vrienden van Den Helder organiseert “Li(e)ve Hemel”

Den Helder – Een festival op Hemelvaartsdag met muziek en kleinkunst in het Timorpark kan helaas voor de tweede keer op rij niet doorgaan in verband met corona. Daarom hebben de Vrienden van Den Helder een digitale variant bedacht: Li(e)ve Hemel.

Donderdagavond 13 mei kunnen de deelnemers vanaf 20.00 uur genieten van Nederlandstalige muziek van Stephanie Struijk, verhalen van acteur Marcel Hensema en kleinkunst van Maartje & Kine.
Deze livestream is gratis te volgen, maar vooraf registreren voor de inlog is wel noodzakelijk. Achteraf is het mogelijk een donatie te doen naar keuze.

Artiesten
Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Zij is bekend geworden onder de naam ‘Stevie Ann’. Ze bracht op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit, waarmee ze onder meer op Pinkpop stond. De focus van Stephanie ligt op verhalen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan. In februari kwam haar nieuwe album “Fijn Zo” uit.

Marcel Hensema is bij het grote publiek vooral bekend van zijn hoofdrollen in tv-series als Hollands Hoop en Penoza en bioscoopfilms “De Marathon” en “Knielen op een bed violen”. Theaterliefhebbers kennen hem van de Verleiders en zijn drieluik Mijn Ede, Mijn Tweede en Mijn Vrede. Wat hij tijdens Li(e)ve Hemel gaat doen blijft nog een verrassing…

Maartje & Kine zijn een begrip binnen de cabaretwereld met optredens bij Oerol, Lowlands, DWDD, Podium Witteman, Concert at Sea, Uitmarkt, Zwarte Cross en de Top 2000 agogo. Ze overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier.

Borrelen
Het avondje uit wordt compleet met Portugese lekkernijen van Café Bom dia. Vrienden kunnen voor €10,- een Borrelbag bestellen, niet-vrienden betalen €15,-. Daarbij vallen ook nog leuke prijzen te winnen. De Vrienden verstoppen in een aantal Borrelbags een mooie verrassing. Zoals toegangskaarten voor een optreden van Marcel Hensema in theater de Kampanje en golden vrienden tickets.

Aanmelden voor de livestream en de Borrelbag kan via www.vriendenvandenhelder.nl. Hiermee steunt men de cultuursector en de lokale horeca.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button