112

Auto rijdt via lantaarnpaal achtertuin binnen

Advertentie:

Den Helder – Een 37-jarige bestuurder van een auto is dinsdagmiddag op de Witte de Withstraat de schutting van een achtertuin ingereden toen zij een fietser ontweek. Dit meldt de politie op Facebook.

De bestuurder week uit voor de fietser, waardoor zij eerst een geparkeerde auto raakte en daarna tegen een lantaarnpaal reed. Vervolgens reed zij door de schutting van een achtertuin en kwam zij tot stilstand in deze achtertuin.

Niemand raakte gewond. De auto is vanwege schade afgevoerd en de betrokkenen gaan schadeformulieren invullen. De politie is nog op zoek naar de fietser die getuige was.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button