Ingezonden

Sail Den Helder met workshop smartphone fotografie

Den Helder – Van 29 juni tot en met 2 juli wordt Sail 2023 in Den Helder gehouden. Een prachtig nautisch evenement! Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen en er foto’s van te maken. In dat licht organiseert de Helderse ondernemer Fred van Eck drie workshops smartphone fotografie op 30 juni, 1 en 2 juli van 09:30 – 12:30 uur! Tijdens deze workshops gaan de cursisten ook een stuk varen om alle schepen vanaf het water op de foto te zetten. Een unieke kans om de schepen van heel dichtbij te bekijken.

Theorie en praktijk tijdens Sail smartphone workshop
We starten de dag binnen in een aparte ruimte op de haven van Den Helder. Hier gaan we met de cursisten eerst alle belangrijke instellingen doornemen en afstellen zodat je dan ook precies weet hoe ze werken. En om ze ook goed in te zetten. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

Na ongeveer een uur stappen we met de groep in een exclusieve sloep en begint het fotoavontuur op het water. We gaan zo’n anderhalf uur varen door de haven van Den Helder om de schepen vanaf het water op de foto te zetten. Uiteraard staat Fred iedereen bij met tips om de schepen op de best mogelijke manier vast te leggen met jouw smartphone. Je gaat dus veel foto’s maken met je smartphone. Zorg daarom vooraf dat deze goed opgeladen is.

Aparte sloep voor cursisten
De sloep waarmee wij gaan varen is exclusief voor de cursisten. Er gaan dus alleen mensen mee die net als jij, mooie foto’s vanaf het water willen maken. Heb jij geen watervrees, zin in een bijzondere smartphone workshop met SAIL 2023, dan is dit je kans! Deelname aan deze workshop kost € 59,50 per deelnemer.

De workshop begint om 09:30 uur en is het belangrijk dat je ruim voor die tijd al aanwezig bent want de cursus moet op tijd van start gaan vanwege het schema van de boot. Zoek vooraf uit waar je jouw auto het beste kan parkeren. De cursus start op Willemsoord.

SAIL 2023 is onderweg!
We gaan er een leuke, leerzame en gezellige smartphone workshop van maken met gegarandeerd leuke foto’s! Meer informatie en aanmelden via https://eckkies.nl/sail-den-helder-fotografie/

Tot SAIL!

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button