Uitgaan

Eigen zaaipotje maken bij De Helderse Vallei rond Wereld Plantendag

Advertentie:

Den Helder – Bezoekers van de Helderse Vallei kunnen rondom Wereld Plantendag bij De Helderse Vallei een eigen zaaipotje maken en inzaaien. De woensdagen 15 en 22 mei staat in het bezoekerscentrum van 14:30 tot 16:00 uur een tafel klaar waar iedereen met deze activiteit aan de slag kan.

Deelnemers die hun zaaipotje af hebben, mogen deze vervolgens uiteraard mee naar huis nemen. Het enige wat dan nog wacht is het geven van water en veel aandacht. Over niet al te lange tijd zal de zaailing zich laten zien en elke dag een beetje groter groeien, terwijl je er met je neus bovenop zit.

Deze activiteit is geschikt voor iedereen en aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op de website van de Helderse Vallei.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button