Uitgaan

Pop- en rockoptredens tijdens kermis Huisduinen

Advertentie:

Huisduinen – De kermis van Huisduinen staat in het pinksterweekend garant voor allemaal kermisvertier met bijpassende muziek, maar zaterdag 18 mei staan ook allemaal optredens op het programma. Van 14:00 uur tot 18:00 uur spelen BL!TZZ, High Pressure, De Bende en KlittUband in de tent bij het dorpshuis.

BL!TZZ is al jaren niet weg te denken uit de Helderse uitgaanswereld. De beide zangeressen zingen altijd vol overgave en fleuren met hun vrolijke medley van hits van alle tijden elk feest op. Dat geldt ook voor High Pressure, de band die is ontstaan tijdens de wachturen bij de marine brandweer. De spuitgasten hebben zich gespecialiseerd in heerlijke sixties liedjes van onder meer The Small Faces, Rolling Stones en George Baker.

De Bende timmert nu ook al wat jaren aan de weg met een fijne selectie blues, bluesrock en classic rock, waarbij er ouderwets gescheurd wordt met gitaar en orgel. De KlittUband, ontstaan op het Etty Hillesum – nu Scholen Aan Zee – en opgericht door een groep docenten, is niet meer weg te denken uit de pophistorie van Den Helder. De heren hebben er nog steeds zin in en staan garant voor een lekkere pot harde en zinderende rock.

De kermis van Huisduinen duurt het hele pinksterweekend met ’s middags en ’s avonds vele acts en artiesten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button