Beweegpark Kreileroord heet “Kreiler Move’t” (video)

Kreileroord – Alle inwoners en kinderen waren afgelopen zaterdag uitgelopen om het nieuwe beweegpark aan de Bollenstraat te openen. Wethouder van sportzaken Mary van Gent mocht de naam van het park bekend maken. Er was een prijsvraag onder de bewoners uitgezet om een naam voor het park te bedenken.

De juryleden Harry Toebes, Lydia Bruin en René van der Kruit vonden de naam Kreiler Move’t (spreek uit Kreiler Move It) van Jolanda van der Draai de beste.

Voorzitter Jaring Dam zegt dat er behoefte was aan speelruimte en met behulp van de gemeente, Sports2play, Team Sportservice Hollands Kroon en sponsoren is een mooi en groot speelpark gerealiseerd. De jongere en oudere jeugd kunnen zich hier prima vermaken.

Tijdens de festiviteiten waren verschillende activiteiten georganiseerd. Bij Team Sportservice kon je sporten en lekker genieten van een smoothie en vers fruit. De tweeling Jos en Teun Koedijk uit Schagen die aangesloten zijn bij top-pannaspeler Nasser el Jackson gaven een showtje weg met hun balkunsten.

Mobiele versie afsluiten