Hollands Kroon

Inschrijving online training moeilijk lerend is gestart

Hollands Kroon – Mensen die betrokken zijn bij kinderen die moeite hebben met leren kunnen terecht in de online training voor moeilijk lerende kinderen. Met moeilijk lerend wordt niet alleen bedoeld moeilijk meekomen op school of verminderde schoolprestaties. Moeilijk lerend of een lagere intelligentie heeft ook invloed op andere gebieden als het aangaan van sociale contacten, invulling van de vrije tijd, emotie-regulatie en anders denken of interpreteren van informatie dan leeftijdsgenoten.

De drie bijeenkomsten worden begeleid door twee professionals van het wijkteam van Incluzio Hollands Kroon. Het doel van de training is het herkennen van en inzicht krijgen in kinderen die moeilijk lerend zijn. Naast praktische informatie, is de training ook gericht op het delen van ervaringen met elkaar. Deelnemers krijgen handvatten waar zij zelf mee verder kunnen. Het programma is ontwikkeld op basis van vragen die Incluzio Hollands Kroon in de praktijk krijgt.

Trainingen
De trainingen vinden plaats op 21 juni, 28 juni en 5 juli aanstaande en duren van 16.00 uur tot 17.15 uur. Voor meer informatie is het telefoonnummer (088) 321 5000 bereikbaar

Inwoners van Hollands Kroon kunnen zich aanmelden via trainingenIHK@hollandskroon.nl of inschrijven via www.deacademievoorjou.nl. Nadere info volgt na inschrijving.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button