112

Politie zoekt getuigen van steekpartij

Den Helder – De politie heeft zondagavond een 26-jarige man uit Den Helder aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident eerder op de avond. Hierbij raakte een 31-jarige man uit Den Helder gewond. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

Rond 18:30 uur kreeg de politie een melding van een steekpartij, nadat een gewonde man zich meldde bij een hotel op de Parallelweg. Hij zou kort daarvoor een conflict hebben gehad met meerdere personen op de Gorterstraat. Hierbij zou hij door een man zijn gestoken met een scherp voorwerp. De politie stelde een onderzoek in en kon op basis van het signalement kort daarna op de Binnenhaven een verdachte aanhouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

Getuigenoproep
Voor het onderzoek is de recherche nog op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u even voor 18:30 uur het conflict op de Gorterstraat gezien? Heeft u een camera bij uw bedrijf, woning of auto en beelden van het steekincident of mogelijke betrokkenen. Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de recherche via telefoonnummer 0900-8844, bel anoniem met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of stuur u beelden en tips direct via het tipformulier.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button